Átvizsgált, Használt Toyota Hybrid autók 1 év garanciával a Toyotech Hybrid szervizzel.

Letöltések

További dokumentumok...

Hamarosan feltöltésre kerülnek további, hasznos dokumentumok.

További dokumentumok...

Hamarosan feltöltésre kerülnek további, hasznos dokumentumok.

Ajánlatunk Autó Flottakezelő cégek, és Autó Bérbeadási cégek részére a ToyoSales Kft.-től
–  Újszerű, csodálatosan megkímélt állapotban lévő, “A” kategóriás  használt Toyota hybrid autók, használt autó áron, amelyek kifogástalan, sérülésmentes külső és belső megjelenéssel rendelkeznek.
– “A” kategóriás, kifogástalan műszaki és megjelenési állapotú Toyota hybrid autók küllemben, és beltérben is
amit egyszerűen csak „Patika állapot”-nak hívnak.

–  Teljesen átvizsgált, ellenőrzött, hibajavított gépkocsi a saját, ToyoTech Hybrid szervizünk szakemberei által.
–  Minden fellelt hiba kijavításra kerül a  ToyoTech Hybrid szerviz szakemberei által.
–  Kifogástalan, csúcsminőségű kárpittisztításon esik át az autó, amit nagyon kevés autókozmetika tud ilyen magas minőségben teljesíteni.
–  Kopott, törött, karcos elemek új, vagy újszerűre cserélése az autó beérkezése után.
–  Lökhárítón és egyéb elemeken az érintéses sérüléseket, karcolásokat profi fényező által kijavíttatjuk, vagy akár egész elem fényezése esetén a gyári rétegstruktúrával megegyező módon újra fényeztetjük.
–  Aktuális, vagy közelgő kötelező szerviz elvégzése a kiválasztott gépjárműveken, így ezzel sem kell Önnek foglalkoznia.
–  Autókat saját ToyoTech Hybrid szervizünkkel fogadjuk, és előre egyeztetett időpontban elvégezzük a szükséges időnkénti karbantartásokat, ezzel is leveszük a gondot az Önök válláról.
 
 
Miért éri meg Önnek?
–  Tervezhető, Toyotech Hybrid szervizünkben a stabil, nem ingadozó árazásunknak köszönhetően Ön is tervezhető árakon tudja bérbe adni a gépkocsikat, amelyek további 12-15 évig még biztosan kifogástalanul fognak üzemelni.
–  Minden autó a mi tulajdonunk, a ToyoSales Kft tulajdona, így velünk áll szerződésben, nem pedig „Güntherrel Dortmundból”. – Ezáltal is nagyobb biztonságban lesz a vásárlás után.
–  1 év szavatosságvédelmet biztosítunk – írásban – a gépjárműre.
–  Továbbá 1 év km korlátozás nélküli garanciát biztosítunk – szintén írásban – az autó benzinmotorjára, és teljes hybrid rendszerére, beleértve a hybrid akkupakkot is!
–  Nagyon alacsony kötelező karbantartási költségek a ToyoTech Hybrid szervizünk támogatásával.
–  Nagyon kedvező, kb: 5.5-6,5 literes átlagos városi fogyasztások – átlagos vezetési stílussal.
Referenciák és tapasztalataink: 
Flottakezelésben, és teljes flották szervizellátásában nagyon erős tapasztalattal, rutinnal rendelkezünk. Házon belül, a cégcsoportunk egyik vállalkozásánál – 2 célcsoportnak is biztosítunk Toyota hybrid bérautókat.

– Saját cégtulajdonunkban lévő, teljesen felszerelt, minden engedéllyel rendelkező Hybrid Toyota taxikat adunk bérbe Budapest területén.
– Saját cégtulajdonunkban, a ToyoSales Kft. -nél található kifogástalan állapotú, “A” kategóriás, vagy akár küllemben „B” kategóriás Toyota hybrid autókat biztosítunk irodai, és egyéb futároknak az élet minden területére.
ToyoTech hybrid szervizünk által a szükséges javításokat és rendszeres karbantartásokat több kisvállalkozásnak is elvégezzük, és kezeljük a 10-20-30 Toyota hybrid autóból álló személygépkocsi flottájukat.
Kérjük hívja a kollégánkat és kérje a szakmai tanácsát, tervezze meg velünk a cége jövőjét! /tanácsadásunk ingyenes/
Senior Tanácsadónk elérhető munkanapokon, munkaidőben: 06 / 70 3 95 94 96